Exclusief

Golden Ticket

€ 35,00
Exclusief

Golden Ticket

€ 35,00

Met de golden ticket kun je 2 uur lang vrij flipperen bij erolsgameroom. Het verlengen van dit ticket is mogelijk als blijkt dat je langer wilt blijven. 

(prijs is p.p. en maximaal 20 personen per blok)

Bestellen van deze tickets kunt u doen door een email te sturen met  uw gewenste datum en tijd. Hierna bellen of emailen wij u terug om te overleggen, beschikbaarheid en overige wensen door te nemen. Minimaal aantal is 5 personen.

U betaald pas nadat gewenste datum en tijd bevestigd is.

erol@saydam.nl

Uitverkocht

Pylontech US3000C Li-Ion battery 48 V

€ 1.099,00 € 1.000,00
Uitverkocht

Pylontech US3000C Li-Ion battery 48 V

€ 1.099,00 € 1.000,00

De PYLONTECH US3000C Plus is een lithium-opslagapparaat van de nieuwste generatie.
De opslagtank is speciaal ontwikkeld om volledig te voldoen aan de hoge eisen die gesteld worden aan een opslagtank voor zonne-energie.

Maximale veiligheid en een lange levensduur zijn gegarandeerd, zelfs bij regelmatige diepe ontladingen, dankzij de nieuwste technologie.
Het systeem is modulair opgebouwd en kan precies op de gewenste opslagcapaciteit worden ingesteld door meerdere modules met elkaar te verbinden.
Elke opslagmodule bestaat uit een krachtige lithium-ijzerfosfaat (LiFePo4) batterij en een geïntegreerd batterijbeheersysteem (BMS).

- Uitbreidbaar met eigen BMS op elke eenheid
- Compatibel met een groot aantal hybride omvormers
- Eenvoudige bevestiging van de gesp minimaliseert de montagetijd en -kosten
- Veiligheidscertificaat TÜV CE UN38.3

De verzendkosten zijn gelijk bij 1 stuks of bij meerdere stuks

Lage prijs

Victron Multiplus II 48\3000\35-32 (PMP482305010)

€ 1.099,00 € 949,00
Lage prijs

Victron Multiplus II 48\3000\35-32 (PMP482305010)

€ 1.099,00 € 949,00

VICTRON MULTIPLUS-II

De MultiPlus-II combineert de functies van de MultiPlus en de MultiGrid.
Het beschikt over alle functies van de MultiPlus, plus een externe stroomtransformator optie om PowerControl en PowerAssist te implementeren en het eigen verbruik met externe stroomdetectie (max. 32A) te optimaliseren. Het beschikt ook over alle functies van de MultiGrid met een geïntegreerde eilandbedrijf-beveiliging en een groeiende lijst van toegekende goedkeuringen door landen.

Opmerking: gedurende een korte tijd werd dit product ook wel MultiGrid-II genoemd.

PowerAssist
De MultiPlus-II voorkomt een overbelasting van een beperkte AC-bron, zoals een aggregaat of walaansluiting. Allereerst wordt de oplading van de accu automatisch gereduceerd om overbelasting te voorkomen. Daarna vergroot het tweede niveau, m.b.v. voeding van de accu, de uitstoom van het aggregaat of walstroom.

ESS: Energy Storage Systems
De MultiPlus-II is het belangrijkste onderdeel van de Victron ESS (energieopslagsysteem), deze zorgt voor een flexibele combinatie met MPPT-zonneladers of netgekoppelde PV-omvormers. Raadpleeg de ESS (Energy Storage System) handleiding voor voorbeelden en meer informatie.

Ononderbroken wisselstroom (UPS-functie)
In geval van een stroomstoring, of als de wal- of generatorstroom ontkoppeld wordt zal de omvormer binnen de Multi automatisch geactiveerd worden en de voeding naar de aangesloten apparaten overnemen. Dit gebeurt zo snel (binnen 20 milliseconden) dat computers en andere elektronica ongestoord kunnen blijven functioneren.

Bruto 1527,02 euro incl. btw

Uitverkocht

VICTRON CERBO GX (BPP900450100)

€ 382,00 € 325,00
Uitverkocht

VICTRON CERBO GX (BPP900450100)

€ 382,00 € 325,00

VICTRON CERBO GX

De Cerbo GX is een nieuw communicatiecentrum waarmee u altijd de perfecte controle over uw systeem, waar u ook bent, en kunt u de prestaties maximaliseren. Maak eenvoudig verbinding via ons Victron Remote Management (VRM)-portal, of krijg rechtstreeks toegang via de aparte GX Touch, een multifunctionel scherm (MFD) of onze VictronConnect-app dankzij de toegevoegde Bluetooth-functionaliteit. Deze nieuwste toevoeging aan de GX-serie combineert het beste van connectiviteit en herdefinieert slimme energieoplossingen in alle opzichten.
Bekijk de nieuwe video hieronder die meer uitleg in het Engels geeft over alles wat er te weten valt over het installeren van de nieuwe Cerbo GX & GX Touch 50.

Perfecte monitoring & controle
Krijg direct inzicht in de laadtoestand van de accu, het stroomverbruik, de stroomoogst van fotovoltaïsche zonnestroom (PV), generator en het lichtnet, of controleer de tankniveaus en temperatuurmetingen. Bedien eenvoudig de stroomlimiet van de walstroom, (automatische) start/stop voor generator(s) of wijzig instellingen om het systeem te optimaliseren. Reageer op waarschuwingen, voer diagnostische controles uit en los uitdagingen extern op. De Cerbo GX verandert elke uitdaging op het gebied van stroom in een moeiteloze ervaring.

Maximaliseer uw systeemprestaties
De Cerbo GX maximaliseert de prestaties van uw systeemcomponenten real-time en zorgt ervoor dat ze perfect op elkaar afgestemd blijven. Met de Dual Core-processor en de toevoeging van een extra CAN bus-poort kunt u nu nog grotere systemen ondersteunen; volg beheerde (lithium)-accu's nauwlettend terwijl de tweede poort maximaal 25 gelijktijdig aangesloten VE.Can-zonneladers ondersteunt. Met behulp van de nieuwe NMEA 2000-uitgang kan de GX eenvoudig worden geïntegreerd in het netwerk van elke boot. Vier tank- en vier temperatuurpoorten, evenals 3 VE.Direct-poorten, 3 usb-poorten, 4 digitale ingangen en 2 relais stellen u in staat controle uit te breiden naar een nieuw niveau. Het maximaliseren van systeemprestaties was nog nooit zo eenvoudig.

Breidt uw weergave uit
Met het nieuwe (optionele) GX Touch scherm heeft u een direct overzicht van uw systeem en kunt u de instellingen in een oogwenk aanpassen. Het super dunne 5-inch of 7-inch waterdichte ontwerp, opzet voor topmontage en de eenvoudige installatie zorgen voor veel flexibiliteit bij het creëren van een strak en helder dashboard.

Eenvoudige montage en configuratie
De Cerbo GX is nu geoptimaliseerd om de verwachtingen van professionele installateurs te overtreffen. Het apparaat is gemakkelijk te bevestigen op een DIN-rail (met de DIN35 adapter small, niet inbegrepen) en zijn afzonderlijke touchscreen kan nu op een dashboard worden vastgeschroefd, waardoor het niet meer nodig is om perfecte uitsparingen aan te brengen (zoals het geval is met de Color Control GX). Het wordt aangesloten met één enkele kabel, zodat het gedoe met allerlei kabels vanaf het dashboard u wordt bespaard. Zijn nieuwe Bluetooth-functie maakt het mogelijk een snelle verbinding en configuratie op te zetten via onze VictronConnect-app.

Los elke stroomuitdaging op
De Cerbo GX dient voor eindeloze doeleinden en biedt een perfecte controle voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor oplossingen gerelateerd aan generatoren, zoals marine, of reserve- & niet-aangesloten systemen, zal het uw generator automatisch starten of stoppen, of zal het de ontsteking vertragen tot het einde van de 'stille' perioden. Voor Energieopslagsystemen houdt het de reserveaccu's op 100%, start het op tijdens stroomonderbrekingen en leidt het overtollige (zonne-) energie om naar eigen verbruik, waardoor u geld bespaart. In het geval van campers en noodvoertuigen zorgt het ervoor dat vitale systemen feilloos functioneren. Om er maar een paar te noemen...

Next-Generation Endpoint Protection. Evolved

-Risk Management

-Per Company or pc policy's (configur only once, install as many pc nessecary without configuring all of them)

 

  • Ultrasnelle wifi 6-snelheden: Gelijktijdig 1148 Mbps op de 2.4GHz-band en 2402 Mbps op de 5GHz-band, totale wifi-snelheden tot 3550 Mbps.
  • Verbindingen voor omgevingen met een hoge dichtheid: 4× meer capaciteit om meer apparaten tegelijkertijd te verbinden.
  • Geïntegreerd in Omada SDN: Zero-Touch Provisioning (ZTP)§, gecentraliseerd cloudbeheer en slimme bewaking.
  • Gecentraliseerd beheer: Cloudtoegang en Omada app voor extra gebruiksgemak en eenvoudig beheer.
  • 2,5G-poort: Een 2,5 Gbps Ethernet-poort verhoogt de totale doorvoer.
  • Seamless Roaming: Zelfs videostreams en spraakoproepen worden niet onderbroken als gebruikers door een ruimte lopen.
  • PoE-ondersteuning: Ondersteunt Power over Ethernet (802.3at) voor een eenvoudige implementatie en installatie.
  • Beveiligd gastnetwerk: Voorzien van meerdere verificatiemogelijkheden (sms/Facebook/wifi/voucher enz.) en voldoende draadloze beveiligingstechnologieën.

Meer info WiFi 6:

https://www.tp-link.com/us/omada-wifi6/

Meer info eap660:

https://www.tp-link.com/nl/business-networking/omada-sdn-access-point/eap660-hd/